fbpx

Tervezés, lakberendezés

Szolgáltatásaim

A tervezés során a designba mindig igyekszem egy kis csavart belevinni, ami igazán egyedivé teszi a teret. Szeretek a színekkel, formákkal, textúrákkal játszani. Talán a bohém, trópusi, skandináv stílus áll hozzám a legközelebb, de szívesen tervezek modern, letisztult vagy nagypolgári enteriőröket is.

Tekintsd meg a következő kategóriákat bővebben, és keress bizalommal bármilyen kérdéssel!

Akár egy kis iránymutatásra, csinosításra van szükséged, vagy teljes átalakításra, felújításra a bontástól kezdve az utolsó kiegészítő elhelyezéséig, állok mindenben a rendelkezésedre.

tervezés folyamata2

Általában minden projekt kicsit más, egyedi, de szeretnélek megismertetni a folyamat alapvető lépéseivel

A tervezés során közösen dolgozunk. Te megálmodod, én pedig lefordítom tervek, színek, design, bútorok és kiegészítők nyelvére. Amennyiben igény van rá a megvalósításban is számíthatsz rám. Minden esetben törekszem rá, hogy a megrendelői igények a lehető legjobban kielégítésre kerüljenek mind stílus és anyagi szempontokat is figyelembe véve.

windows-hNiNxhUfCfQ-unsplash

1 Konzultációs-előkészületi szakasz

Először egy személyes találkozó keretein belül megismerkedünk egymással. Egy kötetlen beszélgetés során, akár az otthonodban, akár a bemutató termünkben vagy akár online is egy kellemes kávé vagy tea mellett elbeszélgetünk az elképzeléseidről, stílusokról, illetve én is bemutatom saját magam. Ez teljesen díjmentes.

Ezt követően pár napon belül készítek egy árajánlatot. Amennyiben ez elfogadásra kerül megállapodunk, megkötjük a szerződést.

Felmérem a helyszínt, készítek pár képet és elindul a tervezési szakasz.

2 Tervezési szakasz

daniel-mccullough--FPFq_trr2Y-unsplash

Első lépés a koncepcióterv/vázlatterv kialakítása hangulatmontázsok segítségével.

A tervezési szakasz során kialakításra kerül a funkcionális térszervezés is - akár több változatban is - méretezett, berendezett alaprajzokkal.

A végső design kialakítását segítendő színes falnézeteket és 3D látványterveket is készítek. Több változatban is ajánlást teszek a bútorokra.

Miután megegyeztünk a végleges koncepcióban a tervek kidolgozásra kerülnek.

roselyn-tirado-GDWmu0bFfS4-unsplash

3 Kivitelzési szakasz

A kivitelezést támogatandó elkészítek minden műszaki rajzot illetve szakipari tervet:

  • bontási-építési terv
  • méretezett alaprajz - bútorozott
  • világítási terv - kapcsolók, dugaljak, kiállások helye
  • falnézetek, ahol szükséges - színek, bútorok, egyéb dekorelemek meghatározásával
  • burkolatkiosztás
  • szakipari tervek (asztalos, gipszkarton)

Amennyiben igény van rá ajánlok szakembereket, kivitelezőt az elvégzendő munkákhoz illetve vállalom a tejles kivitelezés levezénylését is.

Scroll to Top
%d bloggers like this: