fbpx

MyPaperProjects

Az én történetem

Gyerekkorom óta fontos szerepet játszik az életemben az alkotás és a kreativitás. Mindig ügyködtem valamin, a zsebpénzemet hobbi boltokban költöttem el, hogy a legkülönfélébb festékeket és technikákat próbálhassam ki. Ünnepekkor, születésnapokra mindig valami kézzel készített ajándékkal leptem meg a családomat, barátaimat. Ez később kisebb lakberendezési kiegészítőket, dísztárgyakat jelentett, és mára a hivatásommá, szenvedélyemmé nőtte ki magát.

Nem volt egyenes az utam. Első körben közgazdászként diplomáztam, de az alkotás, a lakberendezés minidg is bennem volt, nem hagyta a lelkem nyugodni. Hiszek abban, hogy mindenkinek van küldetése, és amint meghallod a lelked hívását, legyen az bármennyire ellentmondó az életeddel vagy a társadalom elvárásaival, követni kell a hangot. Munka mellett végeztem el Krea lakberendezői iskolát, és közben folyamatosan alkottam.

IMG_20210202_165026_391

Sok éves kísérletezés után kötöttem ki a papír, pontosabban a papírpép mellett. Jó érzés újat alkotni, új életet lehelni valami régibe, amit már kidobásra szántak.

 

A misszióm fontos része, hogy termékeimmel színt vigyek az otthonokba, ezzel is arra biztatva az embereket, hogy merjenek mások lenni, kilépni az átlagosból, megszokottból.

Legyen neked is egyedi lámpád!

  • All

A tervezés menete nagyon egyszerű. Te megmondod, hogy mik az igényeid, elképzelésed, én pedig megvalósítom.

Számomra nagyon fontos, hogy lakberendezőként ne csupán a kereskedelemben megtalálható termékekből válogatva alkossak otthonokat, hanem saját, egyedi tervezésű tárgyaimmal teremtsek maradandót ügyfeleim számára.
Minden alkotásom teljesen egyedi és megismételhetetlen. Biztosan soha nem fogok tudni két ugyanolyan lámpát készíteni, ezért is olyan különleges minden darab.

Egyik legfontosabb jellemzője a termékeknek a szabadság és a variálhatóság. A lehetőség, hogy mindenki szabadon a saját ízlése szerint állítsa össze a lámpa színkombinációit. Nincs semmi kőbe vésve, az elemek cserélhetőek, változtathatóak.

Meghatározhatod a méretet, a stílust, a színvilágot. Közel 200 különböző textilkábel közül választhatsz illetve exkluzív kiegészítőkkel teheted igazán egyedivé a lámpát.

Álmodjuk meg együtt a lámpád!

Termékeim

A lámpák mellett szintén papírmaséból készült dekoratív tálakat is készítek. Egyedülálló textúrájukkal és színvilágukkal biztosan a lakás színfoltjává válnak.

Inspirálódj jelenlegi kínálatomból és rendeld meg egyedülálló lámpád vagy tálad!

  • Mind
  • Függesztékek
  • Papírtálak
  • Asztali lámpák
  • Falikarok

Scroll to Top
%d bloggers like this: