fbpx

Bemutatkozás

Rólam

Ági vagyok, művész, designer, lakberendező, felfedező, kísérletező.

 

Gyerekkorom óta fontos szerepet játszik az életemben az alkotás és a kreativitás. Mindig ügyködtem valamin, a zsebpénzemet hobbi boltokban költöttem el, hogy a legkülönfélébb festékeket és technikákat próbálhassam ki. Ünnepekkor, születésnapokra mindig valami kézzel készített ajándékkal leptem meg a családomat, barátaimat. Ez később kisebb lakberendezési kiegészítőket, dísztárgyakat jelentett, és mára komoly szenvedéllyé nőtte ki magát: mindig azon jár az agyam, hogy miből mit lehetne kihozni, átfesteni, újragondolni (re-design, recycling, upcycling). A tárgytervezés a mindennapjaim része, azon belül is lámpákat, falpanelokat készítek.

2014-ben szereztem meg lakberendezői végzettségem a Krea Művészeti Iskolában. Szeretem a kihívásokat, törekszem a praktikum és a látvány/design összhangjára. Rajongok a nem hagyományos, meghökkentő, különleges megoldásokért, amik egyediséget csempésznek a térbe. Legyen szó bármilyen stílusról – minimál, polgári, eklektikus, férfias, csajos, vintage, retro –  mindegyikből a legjobbat hozom ki a megrendelő igényeihez igazodva.

IMG_20160508_154101

Lakberendezőként az a tapasztalatom, hogy sajnos nincs kellő figyelem fordítva a világításra. Pedig ugyanúgy, ahogy egy fantasztikusan jól megkomponált teret a hanyag világítás tönkretehet, egy gondosan kiválasztott, szép lámpa megkoronázhat. Ezért fordultam a lámpa tervezés felé. Szeretem az egyediséget, amikor egy tér és a benne lévő tárgyak száz százalékosan a használójukat képviselik.

Filozófiám

Egyediség, változtathatóság, színek

 

Terméktervezőként a célom és egyben küldetésem, hogy alkotásaimmal színt, egyediséget és különlegességet csempésszek az emberek éltetébe és otthonaiba. Lakberendezőként pedig abban segítek, hogy megteremthessék ezt az otthont,  a szmélyiségüket leginkább kifejező életteret. Fontos számomra az egyediség, az alkotás, a szabadság, a változásra és változtatásra való készség, és hiszem, hogy a színektől vidámabb az élet!

Scroll to Top
%d bloggers like this: